Shares

blauwCOMFORT EN VEILIGHEID

Om absolute veiligheid te garanderen is ieder appartement voorzien van een videofoniesysteem. De residentie zelf is uitgerust met bewakingscamera’s en branddetectoren waar nodig. Deze detectoren zijn gekoppeld aan een brandcentrale. Daarnaast, om optimaal comfort te garanderen, is ieder appartement voorzien van een modern oproepsysteem en zijn alle inkomdeuren elektronisch beveiligd.

blauwUITBATING

De uitbating van Seniorenresidentie Mathilde N.V. wordt verzorgd met aan het hoofd Ivan Gaublomme en zoon Glenn. Beiden hebben jarenlange ervaring in de ouderenzorg.

blauwAPPARTEMENTEN

Ieder appartement in onze Seniorenresidentie biedt ruimte en comfort voor haar bewoners. De oppervlaktes variëren van 53 m2 tot 97 m2. Er is keuze uit 1 of 2 slaapkamers, met of zonder terras.

blauwPERSONENALARMSYSTEEM

Wanneer een bewoner in nood is kan hij/zij gebruik maken van een draagbare noodknop. Deze staat rechtstreeks in contact met een woonassistent of verzorger. Gedurende de nacht wordt er doorgeschakeld naar de conciërge die bovendien zorgt voor continue veiligheid in en rond de residentie.

blauwRESTAURANT

De chef-kok des huizes zal dagelijks een driegangenmenu serveren met op en top gezonde, biologische producten, aangeleverd door gerenommeerde leveranciers. Dit zal bereid worden met zoveel mogelijk gezonde ingrediënten. Het restaurant kan bovendien gebruikt worden om allerlei feesten te organiseren zoals verjaardagen, jubileums e.d.

blauwPOLYVALENTE RUIMTE

‘Het hart van de residentie’. Deze ruimte omvat alle mogelijkheden om in gezelschap van familie of medebewoners allerlei activiteiten uit te voeren zoals TV kijken, bingo-namiddag, kaarten, …..

blauwPARKTUIN

Rondom de Seniorenresidentie Mathilde ligt een mooi aangelegde parktuin. De binnenkoer is voorzien van twee petanquebanen en twee waterpartijen. De talrijke bomen en planten maken het geheel fleurig en rustgevend. Het park is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

blauwSPORT EN ONTSPANNING

In de toekomst, na de 3de bouwfase, kan men gebruik maken van sport- en ontspanningsfaciliteiten (zwemmen, fitnessen, bubbelbad, sauna, …). Deze zijn vrij toegankelijk voor alle bewoners.

blauwANIMATIE

Wekelijks zullen er activiteiten georganiseerd worden door ons animatieteam. Gezelschapsspelen, tekenen, schilderen, een filmvoorstelling, voordracht, muziek, optredens en dans.

blauwPERSOONLIJKE VERZORGING

U heeft de mogelijkheid om in de residentie beroep te doen op een kapper. Er is tevens een schoonheidssalon voorzien voor gelaatsverzorging, manicure, pedicure, … Verzorgingen gebeuren steeds na afspraak.

blauwFIETSSTALLING

Bewoners die over een fiets beschikken, kunnen deze in de overdekte fietsstalling plaatsen. In de fietsstalling zijn ook elektrische oplaadpunten voorzien.

blauwMOBILITEIT

Via de N8-verbinding Brakel – Ninove zal Seniorenresidentie Mathilde vlot bereikbaar zijn. Op amper 100 meter afstand is er een bushalte, op 2 kilometer afstand bevindt zich het treinstation van Lierde. De bewoners kunnen gebruik maken van gratis vervoer naar de wekelijkse markt van Zottegem en Brakel.