Shares

De directie van Seniorenresidentie “Mathilde” zal alles in het werk stellen om onze residenten een aangenaam en zorgeloos verblijf te waarborgen.
De dagelijkse diensten die de directie en ons personeel U aanbieden zijn de volgende:

groenVerzorging

De bewoners kunnen, indien gewenst, 7 dagen op 7 beroep doen op thuisverpleging. Zij bieden hulp bij de hygiënische verzorging, wondzorg, inspuitingen, … Wij streven naar een goede samenwerking met al onze dienstverleners zoals de huisarts, verpleegkundige, kinesitherapeut, … met als enig aandachtspunt: het belang van de bewoner.

groenMaaltijden
Bij Seniorenresidentie “Mathilde” staat een gezonde voeding bovenaan de lijst. Er zal dagelijks vers en gezond gekookt worden in onze keuken. Er wordt ook rekening gehouden met personen die een aangpast dieet dienen te volgen.

groenSchoonmaak
De kamers worden dagelijks opgeruimd (toilet, lavabo, vuilnisbakje,…), eenmaal per week worden de kamers grondig gepoetst.

groenKapster en pedicure
U kunt steeds beroep doen op een kapster of voetverzorgster. Zij zullen op regelmatige tijdstippen aanwezig zijn in het gebouw. De verzorgingen gebeuren steeds na afspraak.

groenWasgoed/droogkuis
U kunt te allen tijde uw wasgoed periodiek laten ophalen en deze wordt u proper terugbezorgd. Ons gebouw beschikt ook over een linnenkamer waar men zelf kan wassen en strijken indien de bewoner hier graag nog zelf controle over heeft.

blaadjes mathilde